ОЧЕКИВАНО: Раскинут уговор са тренером Перишићем

Након серије лоших резултата ФК Напредак је споразумно раскинуо уговор о сарадњи са шефом стручног штаба Драганом Перишићем.

Одиграли смо десет утакмица а резултати нису адекватни. То није оно што смо планирали  и ја преузимам одговорност што нисмо боље пласирани и немамо више бодова. Покушавали смо да нађемо добитну комбинацију, играчи су давали максимум али у неким моментима нисмо имали ни спортску срећу. Зато је најбоље да дође неко нов а екипи желим сву спортску срећу“, казао је Перишић.

По речима Владимира Арсића, директора клуба, „ово су тешки тренуци  клуб“.

У десет утакмица имали смо шест пораза и ово је решење у интересу клуба. Управа клуба, на челу са председником, се труди да обезбеди услове за боље резултате него што су сада. Против Јавора екипу ће водити спортски директор Младен Додић који улаже максималне напоре да пронађе решење за новог шефа струке. Верујемо да ће то бити решено до наредне среде и утакмице са Слободом у Ужицу, у Купу Србије“, додао је Арсић.

Драган Перишић је за шефа стручног штаба Напретка именован 21. фебруара 2023. године. Екипу је водио на 27 утакмица и остварио осам победа, седам ремија и 12 пораза. Пре Напретка водио је Радник из Сурдулице, Железничар из Панчева, Раднички из Сремске Митровице и Раднички из Пирота.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content