ОСНИВАЧКА СКУПШТИНА НПС У ЋИЋЕВЦУ: За председника изабран Ненад Јовановић

У Ћићевцу је одржана оснивачка скупштина Општинског одбора Народног покрета Србије на којој је за председника изабрана адвокат Ненад Јовановић.

На децембарским изборима Јовановић је предводио листу „Ћићевац против насиља“ коју су чинили чланови Народног покрета Србије.

Јовановић је подсетио да пре само годину дана у Ћићевцу опозиција готово да није ни постојала, у локалној скупштини није се могла чути ни реч критике, а локални напредњаци радили су шта су хтели иза затворених врата.

Међутим, више није тако. Неће више моћи да доносе одлуке са шефовима из Крушевца и Београда и да расписују тендере како њима одговара. На почетку нас је било свега неколико, а сада је овде пуна општинска сала да нас подржи”, казао је Јовановић.

Скупу који је одржан у сали СО Ћићевац присуствовали су народни посланици НПС као и председник ове политичке странке Мирослав Алексић.

Алексић је похвалио наступ НПС на локалним изборима у Ћићевцу, 17. децембра 2023. године, када је освојено 32% гласова. Он је нагласио да ће се „у странци увек неговати култура резултата“.

Алексић је упозорио и да дуго најављивани пројекат као развојна шанса за Србију „Експо 2027” грађанима неће донети ништа добро баш као што није ни „Београд на води”, већ од таквих корупционашких пројеката користи има само шачица богатих на власти.

Наша мисија је да то заједно као тим променимо, да слушамо грађане и вратимо нарушено поверење. Зато ће једна од првих ствари коју ћемо урадити бити промена изборног закона. Одузећемо моћ партијским моћницима тако што ћемо увести пропорционалан персонализовани изборни систем, да људи могу именом и презименом да бирају своје представнике”, казао је Алексић.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content