POZIV IZ AKC GNEZDO: Prijavite se za Gnezdo FEST!

Iz  AKC Gnezdo pozivaju sve nefromalne grupe, organizacije, pojedince i pojedinke da prijave svoj program iz kulture i umetnosti za Gnezdo FEST.

Želimo da najavimo održavanje Gnezdo FEST-a od 12. do 14. jula 2024. godine na plaži u Bivolju. Pozovemo organizacije, neformalne grupe, pojedince i pojedinke sa teritorije Kruševca da prijave svoje programe iz kulture i umetnosti i uzmu učešća u Gnezdo FEST-u. Kratak opis programa i okvirni budžet potrebno je poslati na mail akc.gnezdo@gmail.com, sa naznakom “Gnezdo FEST”, a rok za slanje prijava je 31. maj”, ističe Kaća Dimitrijević iz AKC Gnezdo.

Gnezdo FEST dobio je podršku Vlade Švajcarske, kroz program “Kultura za demokratiju” koji sprovodi Heartefact fond.

Kultura za demokratiju pruža podršku nezavisnoj kulturnoj sceni u Srbiji da, koristeći kulturu i umetnost, podstiče kritičko i kreativno razmišljanje o društvenim temama koje su od važnosti za lokalne zajednice. Takođe, projekat Kultura za demokratiju podstiče saradnju aktera na nezavisnoj kulturnoj sceni, kreirajući na taj način prostor za promociju pluralističkih vrednosti i interkulturalnog dijaloga u Srbiji.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content