PROMOCIJA U NAPRETKU: Predrag Rogan novi šef struke!

Fudbalski klub Napredak promovisao je danas Predraga Rogana kao novog šefa stručnog štaba kluba.

Rogan je sa kruševačkim superligašem potpisao ugovor na godinu dana.

Poznato je da Napredak ima visoko zacrtane ciljeve za ovu godinu. Predrag Rogan se rado odazvao našem pozivu jer su nam se ciljevi za predstojeću sezonu negde poklopili. Za početak cilj nam je plasman među osam najboljih, a nakon toga i mogućnost izlaska na evropsku scenu“, kazao je na promociji potpredsednik kluba Bojan Miladinović.

Okupljenim predstavnicima medija Rogan je rekao da je sa zadovoljstvom prihvatio poziv predsednika Marka Miškovića da u ovoj sezoni predvodi Napredak:

Nije bilo teško prihvatiti ponudu Marka Miškovića jer su nam želje iste. Napredak je klub sa tradicijom, ima najfudbalskiju publiku, i pred nama je veliki posao. Atmosfera u klubu i ekipi je jako pozitivna, i nije teško uklopiti se. Ambicije su nam iste.

Pojačavamo se na svim pozicijama i nadam se da ćemo do polaska na pripreme imati veći deo ekipe“, naglasio je Rogan.

Za sada su kao pojačanja u klub došli povratnik iz Lučana Jovan Markoski i Tomislav Pajović kome je poslednji klub bio Radnik Surdulica.

Do odlaska na Taru ekipa će raditi u Kruševcu. U subotu bi trebalo da se odigra prva probna utakmica protiv Radnika, a u ponedeljak 24.juna ekipa se seli na Taru u okviru druge faze priprema.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content