Prvo mesto za fudbalere “Palestre”

Na evropskom turniru u Unified fudbalu, održanom u španskom gradu Viljareal, reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto u uzrasnoj kategoriji od 22 do 29 godina.

Na turniru u Viljarealu su učestvovale 24 ekipe a Srbiju su predstavljala 12 igrača iz Sportskog društva “Palestra” iz Kruševca, osam sa posebnim potrebama i četiri iz redovne populacije.

Fudbaleri iz Kruševca osvojili su prvo mesto u Španiji
Fudbaleri iz Kruševca osvojili su prvo mesto u Španiji

U izuzetno jakoj konkurenciji uspeli smo da opravdamo očekivanja i osvojimo prvo mesto u uzrasnoj kategoriji od 22 do 29 godina. Iza nas su se plasirala dva španska tima, Seuta i Viljareal.Španija je bila dobar domaćin, sve utakmice su bile na pomoćnim terenima čuvenog fudbalskog kluba Villarreal. Ceremonija Otvaranja je bila spektakularna a ukazana nam je posebna čast da zakletvu trenera na otvaranju pročita naš trener Mališa Vasiljević.” – priča Mirela Milojević, predsednica Sportskog društva “Palestra”.

Posle podela medalja, na ceremoniji zatvaranja turnira, reprezentativac Srbije Danijel Đokić je dobio na poklon dres Fudbalskog kluba “Viljareal”. On je dres sa potpisima igrača poklonio Sportskom klubu “Palestra” i taj dres će biti uramljen i stajaće u klupskim prostorijama kao sećanje na ovo veliko takmičenje.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content