Radikali ciljaju sedam odborničkih mesta

1

Srpska radikalna stranka je predala svoju izbornu listu za lokalne izbore u Kruševcu i na glasačkom listiću biće pod rednim brojem šest.

Sakupili smo 1.841 potpis za listu. Zašto nismo jurili redni broj 4 pod kojim je lista SRS za republičke izbore? Jako je teško strankama opozije da sakupe dovoljno potpisa. Mnogo je lakše onima na vlasti. Naš slogan za lokalne izbore je “Kruševac u sigurne ruke”. Pokušaćemo u kampanji da ukažemo građanima na obećanja koja je ova vlast dala, a nije ispunila“, kazao je na konferenciji za novinare Momčilo Duvnjak.

Duvnjak smatra da građani Kruševca na predstojećim izborima treba da biraju između tri liste – SNS, SRS i SPS-JS.

Svi ostali su tu ubačeni da bi smanjili broj glasova strankama nacionalne opcije. Ko će da glasa za Republikansku stranku kada se zna da je osnovao neki Sandulović koji je kriminalac? Dveri su prepisale program Srpske radikalne stranke. Ovde ne postoje ni DS ni DSS. Podelili su se u četiri, pet stranke. Neki su ostali uz vlast, a neki su kao opozicija. DSS je izašla iz vlasti, ali je Saša Anđelković ostao direktor Veterinarske stanice. Niko od njih neće proći cenzus.“, dodaje Duvnjak.

U SRS očekuju da će na republičkom nivou osvojiti dvocifren postotak glasova, dok se u Kruševcu nadaju prelasku cenzusa i dobijanju šest do sedam odborničkih mesta.

Srpska radikalna stranka svoju predizbornu kampanju počinje sutra u Beogradu. Održaćemo mitinge u svim regionalnim centrima, kao i u Loznici, Vršcu i Prijepolju. Miting u Kruševcu je 3. aprila u 17 sati, na Trgu kosovskih junaka”, obavestio je novinare Momčilo Duvnjak.

You might also like More from author

1 Comment

  1. Ivan Veličković says

    Nema vama ništa od cenzusa. Služite za zamajavanje naroda. A tek nadanje da prelaskom cenzusa osvoje 6-7 mandata samo pokazuje da i neznaju koliko im čega treba. Pre dve godine ste bili na 1%, ove godine i 2,5% za vas je veliki uspeh, a cenim da ste na kok 1,5%.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content