Radikali traže od Nestorovića da kaže šta je uradio za Kruševac!

U Srpskoj radikalnoj stranci smatraju da je gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović jedan od najodgovornijih za propast kruševačkih preduzeća.

Najveći sunovrat “14. oktobar” , koji sada ima 160 radnika pod ugovorom, je doživeo u vreme dok je direktor bio Dragi Nestorović. On je najodgovorniji za propast ovog, ali i drugih preduzeća, “Branka Perišića”, HI “Župa”, Fabrike ulja… Kao gradonačelnik je koristio svaku priliku da putuje u inostranstvo i uzima devizne dnevnice, umesto da svoju funkciju iskoristi za Kruševac i Kruševljane“, istakao je na konferenciji za novinare Dejan Marinković.

Marinković je podsetio da je Nestorović naplatio sva svoja potraživanja od “14. oktobra”, dok radnici svoja prava moraju da traže preko suda.

Nestoroviću šta ste uradili za ovaj grad? Šta ste uradili za firmu koju ste vodili? Za novogodišnje koncerte grad je trošio i po 100.000 evra. U isto vreme od 35.000-40.000 radno sposobnih ljudi bez posla je 25.000. Mladi odlaze, jer u Kruševcu nema budućnosti. Zato Nestorović mora da izađe u javnost i kaže šta je učinio u svom mandatu. Priče o investitorima su čista laž, jer niko nije došao, niti je otvoreno makar jedno radno mesto. Za vreme ove vlasti se živi mnogo gore nego za vreme prethodne. Građani, kada u kampanji sretnu funkcionere SNS-a, treba da ih pitaju šta su to dobro učinili za njih“, dodao je Marinković.

Radikali su najavili da će miting ove stranke biti održan u Kruševcu 3. aprila u 17 sati, na platou ispred Doma sindikata.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content