REAKCIJA NA TVIT IZ FK NAPREDAK: Tužićemo Poledicu zbog klevete!

Nakon objava na društvenim mrežama i tekstova na brojnim portalima o incidentu koji se dogodio nakon utakmice Kadetske lige Srbije Napredak – Spartak saopštenjem se oglasio FK Napredak.

Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje svaki vid nasilja,kako na sportskim terenima,  tako i van njih.

Puštajući u medije privatan snimak maloletne dece, uz zlurade komentare upućene na adresu  našeg kluba, prinuđeni smo da podnesemo tužbu zbog klevete protiv Mirka Poledice,  predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije, koji daje sebi za pravo da  komentariše događaje na kojima nije bio prisutan.

Gospodin Poledica je činio „uslugu“ pitamo se kome, naneo nemerljivu štetu ugledu FK Napredak, a da nije našao za shodno da nas  kontaktira i raspita se o nemilim scenama posle utakmice. O nanetoj šteti Fudbalskom  savezu Srbije, kao našoj krovnoj organizaciji i da ne govorimo.

FK Napredak je organizovao utakmicu shodno propozicijama o takmičenju, neophodnu  dokumentaciju je predao delegatu utakmice. Posedujemo i snimke sigurnosnih kamera sa  terena, na kojima se jasno vidi ko je započeo incident.

Spremni smo, posle svega i da, uz saglasnost roditelja, dostavimo na uvid svim istražnim organima izveštaje lekara za  devetoricu naših povređenih igrača.

Ceo slučaj Fudbalski klub Napredak prepušta Ministarstvu unutrašnjih poslova RS, pravosudnim organima i disciplinskoj komisiji FSS”, navodi se u saopštenju Fudbalskog kluba Napredak.

Mirko Poledica je danas na svom Twitter profilu objavio snimak incidenta koji se dogodio nakon utakmice kadeta Napretka i Spartaka. Nakon toga je, pozivajući se na Poledičin tvit, objavljeno desetak tekstova na različitim portalima u kojima se igrači i treneri FK Napredak okrivljuju za incident.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content