Rukometaše Napretka izbacuju iz takmičenja?

Rukometaši Napretka nalaze se na korak od izbacivanja iz Prve rukometne lige Zapad.

Nakon što kruševački klub do 11. oktobra nije uspeo da licencira trenera i igrače Komesar takmičenja PRL Zapad Dragan Simović doneo je rešenje da se utakmica između Goč Merkura iz Vrnjačke Banje i Napretka ne odigra.

Utakmica će, najverovatnije, biti registrovana službenim rezultatom u korist Goča a ukoliko ne licenciraju trenera za 2. kolo i još jednu utakmicu izgube parforfe Kruševljani će, možda, biti izbačeni iz Prve rukometne lige Zapad u kojoj su u protekle dve sezone teškom mukom izborili opstanak.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici ORK Napredak, povodom ovog slučaja, u subotu se pojavio rezignirajući komentar.

“Nakon ženskog rukometnog, ženskog fudbalskog i košarkaškog kluba, došlo je vreme da gradska vlast i nas pusti niz vodu. Ovo rešenje će u praksi značiti gašenje ORK Napredak, jer je sendvič-brigadi bitno da što pre skloni sve koji stoje na putu njihovim planovima da finansijski napoje napredni FK Trajal”.

Podsećamo, Košarkaški klub Napredak je prošle godine prodao svoje mesto u Prvoj ligi Srbije i takmičenje nastavio iz petog ranga takmičenja. Na početku nove sezone od takmičenja su odustale i fudbalerke Napretka.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content