САНИРАН КВАР НА МАГИСТРАЛНОМ ЦЕВОВОДУ: Нормализована испорука воде за Ћићевац

0

Ноћас је успешно саниран квар на магистралном цевоводу тако да становници Ћићевац данас поново могу да користе воду из водовода.

Услед хаварије на магистралном цевоводу Ø600 која се десила дана  25.01.2023.године у реону атара Маскаре без воде су остали корисници на  територији општине Ћићевац. Након извршене дефектаже – утврђивања врсте  квара, екипе одржавања ЈКП „Водовод – Крушевац“ у сарадњи са предузећем
„Телекомуникација Блаце“ су приступиле санацији хаварије.

Екипе на терену су уложиле максималне напоре током јучерашњег дана до  касних вечерњих сати како би се овај квар санирао у што краћем  временском периоду и корисници добили воду. Радови на санацији хаварије  успешно су завршени 25.01.2023.године у касним вечерњим сатима, а око  поноћи је и пуштена вода у систем ка општини Ћићевац.

Након санације квара и пуштања воде у систем, дана 26.01.2023.године  водоснабдевање је поново успостављено у свим местима која су остала без  воде током јучерашњег дана, што значи да ЈКП „Водовод – Крушевац“  наставља са нормалном испоруком воде за све кориснике на територији  општине Ћићевац.

Све време прекида водоснабдевања кориснике на територији општине Ћићевац  ЈКП „Водовод-Крушевац“ је снабдевао водом за пиће путем статичних  цистерни на датим локацијама по плану и договору са ЈКСП „Развитак“  Ћићевац.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

19 − four =

Skip to content