Skup o razvoju socijalnog preduzetništva

Udruženje građana za podršku evropskim integracijama “Evrokontakt” u sredu organizuje skup posvećen analiziranju mogućnosti razvoja socijalnog preduzetništva kroz interakciju zainteresovanih strana i lokalnih samouprava.

Na skupu će biti razmatrane teme pregovora o članstvu između Srbije i Evropske unije, stanja u oblasti socijalnog preduzetništva u Srbiji i državama-članicama Evropske unije, odnosa između ove teme i pregovaračkih poglavlja i mogućnosti razvoja socijalnog preduzetništva na lokalnom nivou u Srbiji.

Skup organizuje Udruženje građana za podršku evropskim integracijama “Evrokontakt” iz Kruševca u sredu, 31. januara 2018. godine sa početkom u 11 časova u prostorijama Garni hotela “Nicolo”.

Skup se organizuje u okviru projekta “Glas zajednice u EU integracijama – Podsticaj dijaloga OCD i lokalnih vlasti oko javnih politika”, koji ima za cilj da doprinese procesu evropskih integracija osnaživanjem organizacija civilnog društva da preuzmu aktivnu ulogu u procesima donošenja politika i odlučivanja na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou u Srbiji.

Projekat realizuje konzorcijum organizacija civilnog društva koji predvodi Fondacija ’’Trag’’ iz Beograda, u saradnji sa Nacionalnom koalicijom za decentralizaciju, Medija i reform centrom Niš, Forumom civilne akcije “Forca” iz Požege, Centrom za razvoj civilnog društva iz Zrenjanina, Edukativnim centrom iz Kruševca, Timočkim omladinskim centrom iz Zaječara, “Proaktivom” iz Niša i “Evrokontakt” iz Kruševca.

Projekat finansira Evropska unija kroz Program podsticaja civilnog društva 2015.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content