SKUP PODRŠKE “NENEZIĆU OSTANI!”: Lokalna vlast podržava Miloša Nenezića

U centru Kruševca danas je održan skup članova i zaposlenih u FK Napredak koji su tražili da predsednik kluba Miloš Nenezić povuče ostavku koju je dao u ponedeljak.

Zaposleni u Radnoj zajednici, fudbaleri i treneri svih selekcija, članovi Skupštine kao i deo navijača okupili su se ispred stadiona i krenuli u šetnju do centra grada, a na platou ispred Doma sindikata održan je skup podrške.

Kao čoveka koji je izuzetno uspešan u svim sferama, dokazan, treba ga razumeti. Međutim, Miloš Nenezić je potreban Napretku i zato smo se okupili ovde da mu pružimo podršku. Cilj nam je bio da apelujemo na Skupštinu, kao najviši organ vlasti u Klubu, da ne prihvati ostavku, a okupili smo se u centru grada, jer Napredak je gradski klub”, kazala je Sanja Milutinović, portparolka FK Napredak.

Skup je završen sa jedinstvenom porukom: “Neneziću ostani”, a potom je predstavnike FK Napredak  primila gradonačelnica Jasmina Palurović sa saradnicima.

Doneta je odluka da damo punu podršku Milošu Neneziću da ostane na čelu Kluba kako bi zajedničkim snagama ostvarili zacrtane ciljeve”, kazao je nakon sastanka  predsednik Skupštine Grada Kruševca i član UO FK Napredak Predrag Vukićević.

Sednica Skupštine FK Napredak na kojoj bi trebalo da se razmatra Nenezićeva ostavka još uvk nije zakazana. Miloš Nenezić je za predsednika kluba izabran septembra 2020. godine.

FOTO: www.fknapredak.rs

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content