“КРУШЕВАЦ ПРОТИВ НАСИЉА”: “Морамо сменити ову власт због деце и ћалета!”

Стотинак грађана Крушевца вечерас је осми пут учествовало на протестном скупу “Крушевац против насиља”.

После професорке Душанке Милосављевић окупљенима на Тргу глумаца обратио се Петар Ђурић, представник Одреда слободе из покрета “Ћале” из Београда, који је пружио подршку грађанима Крушевца и целе Србије у борби са мафијом.

Опште је познато да је Крушевац град храбрих људи и није битно да ли вас је овде десет или 10.000. Керамичар је једно часно занимање али мислим да постоји само један случај да је керамичар постао шеф БИА. Имали смо случај да је пре десетак дана, у Скупштини Србије, Бата Гашић напао немачку државу да је одговорна за убиство Оливера Ивановића. а и врапци на грани знају да су за убиство одговорни криминалци Александра Вучића са севера Косова. То су људи који данас воде нашу земљу. Што би рекао уважени професор Јово Бакић “Ништа нам не остаје него да их јуримо по улици”. Надам се да ћемо ускоро бити кафу сиктерушу марке “сантос” а да ћемо свима њима видети леђа“, казао је Ђурић и наставио.

Упознали смо се у јулу 2020. године када је шеф мафије Александар Вучић, који руководи свим криминалним пословима , од наркотика до препродаје оружја, извео на нас коњицу, специјалне јединице и навијаче. Тада смо рекли “Доста је!” и то кажемо данас у Крушевцу. Ја се никад нећу повући јер код мене нема компромиса. Ово све морамо да урадимо све због наше деце и због ћалета!“.

Учесници протеста су вечерас прошетали до зграде Суда како би изразили незадовољство због рада ове институције и осуђујуће пресуде Ивану Мандићу из Странке слободе и правде по тужби за увреду части Предрага Колувије.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content