СОЦИЈАЛНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО: „Даница Петровић Верастоне“

„Верастоне“ је уметничка радионица посвећена изради мозаика од природног камена, уметничких слика и украсних елемената за ентеријер и баштенски намештај.

Ова радионица, која броји два члана, представља нову фирму која настоји да негује стари занат израде мозаика и да оплемени просторије и екстеријер својих клијената. Главна мајсторица у радионици је Верица Петровић, вешта мозаичарка која поседује богато искуство у стварању уникатних и естетски привлачних мозаика од природног камена. Њен таленат и вештина су кључни фактори који гарантују висок квалитет и аутентичност сваког мозаика који направи. Поред ње, у радионици се налази и Даница Петровић, чланица тима задужена за финалне радове у изради мозаика. Њена прецизност и пажња омогућавају да сваки детаљ буде постављен на правом месту, чиме се осигурава квалитетан завршетак сваког мозаика.

„Верастоне“ се посебно фокусира на коришћење природног камена како би се постигао аутентичан и елегантан изглед. Њихови мозаици се могу прилагодити различитим стиловима и потребама клијената, било да се ради о унутрашњем дизајну простора или уређењу екстеријера.

Поред израде мозаика, “Верастоне” такође ствара уметничке слике и украсне елементе за ентеријер, као и баштенске столове. Њихова палета производа омогућава клијентима да пронађу уникатне комаде који ће обогатити и персонализовати њихов простор. Циљ Верастоне радионице је да настави да негује и промовише стари занат израде мозаика, комбинујући традиционалне технике са креативношћу и модерним дизајном. Њихови радови су инспирисани  лепотом природе и уметношћу, пружајући клијентима јединствене и естетски задовољавајуће комаде који ће трајати и одушевити генерације.

 

Vera.stone.mozaik@gmail.com

ČOLAK ANTINA 1,

37257 Šašilovac

061/6732601

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content