Sportski pregled

Fudbalerke Napretka su ostvarile važnu pobedu u borbi za opstanak u Superligi dok rukometaši i rukometašice ređaju poraze.

U derbi susretu takmičenja Druge lige Zapad odbojkaši Napredak 037 su još jednom razočarali i izgubili u Priboju od FAP Livnice sa 3:0 u setovima. Kruševljani su veći deo prvenstva proveli na prvom mestu ali su u finišu posustali i na kraju završili na trećem mestu sa 39 bodova.

U 18. kolu Antena je nadigrala Bukovica Puteve sa 3:0 u gostima i pretekla lokalnog rivala. Sa boljim set količnikom od Napretka 037 Antena je osvojila drugo mesto.

U plej-autu Super lige fudbalerke Napretka su sa čak 10:0 pobedile poslednjeplasiranu Mačvu. Ekipa iz Šapca nije bila dorastao rival Kruševljanka koje u preostala četiri kola očekuje žestoka borba za opstanak jer je najveći takmac Sloga Radnički u odličnoj formi.

Rukometaši i rukometašice nastavljaju sa porazima. Rukometaši Napretka su još jednom razočarali navijači jer su na svom terenu izgubili od Lokomotive sa 33:32. Rukometašice su, prema očekivanju, katastrofalno poražene u komšijskom derbiju, od Župe u Aleksandrovcu, rezultatom 30:17.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content