Sportski pregled

Fudbaleri Napretka, Temnića 1924 i Trajala i proteklog vikenda su zabeležili pobede i nastavili sjajnu seriju rezultata.

Utakmicu između Napretka i čačanskog Borca obeležio je izvanredni Ibrahima Mama NDaje koji je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju u pobedi od 3:1. Napredak je i dalje četvrti na tabeli sa 28 bodova.

Varvarinski Temnić 1924 je ostvario i desetu pobedu u sezoni. Varvarinci su sa 3:2 pobedili Car Konstantin iz Niša i zadržali lidersku poziciju u Srpskoj ligi Istok.

Trstenik PPT je poražen na gostovanju od Jedinstva iz Paraćina. Nakon drugog uzastopnog poraza Trsteničani su pali na sedmo mesto na tabeli.

Trajal je u Zoni “Zapad” ubeležio 11 uzastopnu pobedu. “Gumari” su sa 9:0 isprašili Jedinstvo i zadržali četiri poda prednosti u odnosu na OFK Topličanin koji je sa 3:0 nadigrao Kopaonik iz Brusa.

Za razliku od fudbalera, fudbalerke Napretka ređaju poraze. Ovoga puta poražene su od Crvene zvezde sa 2:0 u Kruševcu. Sada su sedme na tabeli.

Bez pobede u ovoj sezoni su rukometaši Napretka. U 5. kolu oni su poraženi od komšija iz Trstenika sa 34:27. Rukometaši Župe 54 su sa 33:28 pobedili Mladost u gostima i sada su drugi na tabeli Prve lige Zapad.

Odbojkaši Napretka 037 su zabeležili pobedu u gostima protiv Bečeja, sa 3:1 u setovima. Drugi kruševački B ligaš Antena je poražen od Srem Itona sa 3:0 u gostima. Antena u prva tri kola nije ostvarila nijednu pobedu.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content