Teška saobraćajna nesreća kod Čitluka

0

U subotu, oko 10.45 sati, na Severnoj zaobilaznici, kod sela Čitluk, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe izgubile život a jedna teško povređena.

Do nesreće je došlo kada je automobil marke „fiat punto“ beogradskih registraskih tablica, koji se kretao iz pravca Pojata ka Trsteniku, u pokušaju da pretekne vozilo, skrenio na levu stranu kolovoza u udario u kamion preduzeća „Jela Star“ iz Prijepolja koji je prevozio drvnu građu. U pokušaju da izbegne sudar kamion je skrenuo u desnu stranu u polomio skoro 100 metara zaštitne ograde.

Na licu mesta preminuli su putnici u „fiat puntu“ I.J. (1981), J.G. (1973) i još jedna osoba čiji identitet nije poznat. Četvrti putnik u automobilu, ženska osoba srednjih godina, je sa povredama opasnim po život sanitetom upućena u Klinički centar Srbije.

Saobraćaj na putu Pojate – Trstenik bio je u prekidu skoro pet sati dok nije izvršen uviđaj a ostaci automobila uklonjeni sa puta. Očevici kažu da je sudar bio stravičan a vatrogasci su, da bi izvukli tela nastradalih morali makazama da seku lim.

Kamion u koji m se sudario „punto“ je oštećen i u popodnevnim satima predstavnici „Jela Stara“ su došli u Kruševac kako bi preuzeli građu a kamion odšlepali u Prijepolje.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content