У АКЦ ГНЕЗДО: Хуманитарна изложба за Кристину Благојевић

У АКЦ Гнездо биће организована хуманитарна изложба за помоћ нашој суграђанки  Кристини Благојевић.

Кристини Благојевић (17) потребан је новац за лечење.Средства залечење биће прикупљана на изложби радова ученика и ученица Политехничке школе која ће бити постављена у АКЦ Гнездо од 22.марта до 4. априла.
На изложби учествују Валентина Илић, Софија Ивковић, Тијана Николић, Јана Жарковић, Лена Лазаревић, Матеја Стојановић, Анастасија Станковић и Нина Михајловић.

На улазу ће бити кутија у којој посетиоци могу да оставе свој прилог који ће бити упаћен на динарски рачун: 160-6000001292416-85. Можете помоћи и слањем поруке 1182 на 3030.

Захваљују се бивши ученици Политехничке школе!

Кристина је била здрава и весела све до 2020. године када су се појавиле главобоље, умор, промене у понашању, лоше социјалне интеракције, пад концентрације. Уследили су специјалистички прегледи и дијагностика. Тек у лето 2021. године када је Кристина имала епилептични напад, након ЦТ главе који је показао промене на мозгу,  констатовано је да има злоћудни тумор. Хитно је оперисана на Клиници за неурохирургију при Клиничком центру у Београду. Оперативни захват је прошао уредно и тумор је у целости уклоњен. Утврђено је да је у питању најагресивнији тумор Глиобластом градус 4 .
Након годину дана, тумор се на жалост вратио. Кристина је оперисана у болници у Истанбулу.
С обзиром да се ради о врло агресивном тумору, неопходно је да што пре настави лечење на једној клиници у Јапану, где се примењује иновативна терапија леком Делyтакт.
Средства су јој потребна за лечење, специјалистичке прегледе, рехабилитације, лабораторијске анализе, за лекове и суплементе, физикалне третмане, медицински потрошни материјал као и за путне трошкове и смештај.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content