VELIKA AKCIJA POLICIJE: Zaplenjeno 922 grama heroina, 1,2 kilograma marihuane, 16 grama kokaina…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, opsežnim radom, u više odvojenih  akcija zaplenili  922 grama heroina, neutvrđenu količinu opojne droge zapakovane u staklenu i plastičnu ambalažu, oko 1,2 kilograma marihuane, oko 16 grama kokaina, 35 različitih tableta opojne droge i jednu vagicu za precizno merenje i uhapsila dve osobe.

Policija je u predgrađu Kruševca zvano Bivoljski ključ zatekla automobil „reno tvingo“ u kojem su se nalazili osumnjičeni A.A. (1979) koji je pocepao kesicu sa heroinom kada je uočio policiju, dok je J. M. (1983) pokušao da beži. U  blizini mesta gde su zaustavljeni,  policija je u pronašla u žbunu  plastičnu teglu sa 922 grama heroina, za koju se sumnja da su je tu sakrili.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, njima je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u tužilaštvo u Kruševcu.

U drugoj akciji, policija je pretresom stana šezdesetjednogodišnjeg Kruševljanina u kući  pronašla 182 grama marihuane, a u njegovoj vikendici na selu, još 1.013 grama ove droge. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojniih droga, protiv njega će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu.

Policija je u trećoj akciji pretresom stana tridesetdevetogodišnjaka iz Kruševca, pronašla i zaplenila oko 16 grama kokaina, 15 komada različitih tableta opojne droge i jednu vagicu za precizno merenje. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojniih droga, protiv njega će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu.

Policija je takođe u jednoj od akcija pretresom stana šezdesetogodišnje Kruševljanke pronašla 20 komada različitih tableta opojne droge. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena držanje opojniih droga, protiv nje će biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content