IZBORI 2023: Promocija koalicije „Srbija protiv nasilja“ u Kruševcu i Ćićevcu

Predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ organizovali su danas u Kruševcu promotivne aktivnosti.

Simbolično ove aktivnosti su održane na petu godišnjicu napada na Borka Stefanovića i Bobana Jovanovića u Mesnoj zajednici Rasadnik.

Lideri koalicije “Srbija protiv nasilja” na Trgu glumaca FOTO: CINK

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde i kandidat za poslanika na listi “Srbija protiv nasilja” Borko Stefanović ocenio je, na konferenciji za medije ispred prostorija MZ Rasadnik, „da građani Srbije žive u zemlji nepravde, nasilja i korupcije“.

Jedan od razloga zašto smo danas u Kruševcu jeste da pozovemo građane da 17. decembra izađu u što većem broju na izbore i podrže listu broj sedam ‘Srbija protiv nasilja’ na parlamentarnim izborima i listu broj tri na lokalnim izborima u Kruševcu“, kazao je Stefanović.

Nakon toga, na Trgu glumaca, lideri koalicije „Srbija protiv nasilja“ Miroslav Aleksić, Marinika Tepić, Pavle Grbović, Srđan Milivojević kao i kandidat ove koalicije za gradonačelnika dr Branislav Bata Andrić razgovarali su sa građanima i delili propagandni materijal.

Nakon toga  organizovali su simboličnu šetnju kroz glavnu gradsku ulicu  noseći transparent “Kruševac protiv nasilja”.

Danas je, takođe, organizovana promocija koalicije „Srbija protiv nasilja“ u Ćićevcu. Miroslav Aleksić i kandidati za odbornike razgovarali su sa građanima na trgu ispred zgrade opštine Ćićevac.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content