ИЗБОРИ 2023: Теренске акције коалиције „Србија против насиља – др Бранислав Бата Андрић“

Активисти „Коалиције Србија против насиља- др Бранислав Бата Андрић“, у теренској акцији поделе материјала, посетили су насеља Уједињене Нације, Расадник, Владо Јурић, Багдалу и Пакашницу.

Како нам и даље све локалне телевизије и већина медија под контролом актуелне власти не дају простор, важно је да до свих Kрушевљана стигне порука да гласом за коалицију „Србија против насиља- др Бранислав Бата Андрић“, бирају бесплатне уџбенике за све ђаке у Kрушевцу и околини, затим оснивање градског фонда за лечење болесне деце и одраслих, мобилних сеоских амбуланти и апотека, као и оснивање градског стамбеног предузећа које ће омогућити Kрушевљанима доступне станове и кров над главом.

Ревидирање цена услуга свих градских предузећа је такође наш приоритет јер вода, грејање и чистоћа су право свих грађана, као и право на рад, а то ћемо након избора и доказати јер ће сви запослени у градским предузећима и установама, уместо уговора на привремено, добити решења за стално запослење.

Србија против насиља – др Бранислав Бата Андрић ће наставити рад на терену, како би стигли до сваког човека у Kрушевцу и околини.

Kрушевљани, уморни од СНС уцена, претњи, притисака и лажи, сити насиља, корупције и криминала, знају да предстојећи избори нису само ствар политике“, наводи се у саопштењу коалиције „Србија против насиља – др Бранислав Бата Андрић“.  

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content