JAVNA RASPRAVA O BUDŽETU OPŠTINE VARVARIN: Građani biraju projekte!

0

Opštinsko veće opštine Varvarin organizuje i sprovodi Javnu raspravu o Nacrtu Odluke o budžetu opštine Varvarin za 2023. godinu.

Iz Opštine Varvarin pozivaju sve građane, udruženja, stručnu javnost, kao i sve zainteresovane strane da svoje predloge, sugestije, inicijative i komentare dostave Opštinskoj upravi opštine Varvarin, Odeljenju za budžet, finansije, privredu, ekonomski razvoj, javne nabavke i utvrđivanje i naplatu javnih prihoda do 22. novembra tekuće godine.

U okviru sprovođenja Javne rasprave, biće održan Otvoreni sastanak u formi okruglog stola 22. novembra, u sali Skupštine opštine Varvarin, sa početkom od 11 sati, na kojem će biti predstavljen i Nacrt teksta Odluke.

Objavljena je i anketa na Budžetskom portalu opštine Varvarin gde građani mogu glasati za predloge projekata koji će se u 2023. godini finansirati iz opštinskog budžeta. Predlozi su:

1) asfaltiranje lokalnih puteva i ulica u naseljenom mestu Obrež;

2) izgradnja fekalne kanalizacije u naseljenom mestu Bošnjane;

3) završetak vodovodne mreže u naseljenom mestu Bačina; i

4) održavanje i rekonstrukcija pešačkih staza u Varvarinu (varoš).

Javni poziv i tekst Nacrta Odluke o budžetu opštine Varvarin za 2023. godinu zainteresovani mogu pogledati i na sajtu opštine Varvarin, na veb adresi www.varvarin.ls.gov.rs.

Prema podacima objavljenim na portalu Opštine Varvarin projekcija budžetskih prihoda i primanja budžeta opštine Varvarin za 2022. godinu iznosi ukupno 593.863.000 dinara.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

two × 1 =

Skip to content