Katarina Pejak & Friends u Pozorištu

Za subotu, 27. maja, Kruševačko pozorište najavljuje koncert i raaionicu Katarine Pejak koju će pratiti Nenad Zlatanović i Petar Miladinović – Pera Joe. Prvo će biti održana radionica (od 16:00 do 17:30 h, mala sala), a potom i koncert (20:30 h, velika sala).

Katarina Pejak, pijanistkinja i kantautorka je diplomirala na Berkliju (Berklee College of Music, Boston, SAD) na smeru “songwriting”.  Dobitnica je nagrade SONGWRITING AWARD 2014. Živi i radi u Nešvilu (SAD), gde nastupa solo i sa svojim bendom i učestvuje u projektima drugih muzičara kao klavijaturistkinja, komponuje i predaje.

Prvi album je objavila 2010. god pod nazivom „Parfume&Luck“ na kome je predstavila 5 autorskih pesama. Drugi album je objavljen 2012. pod nazivom „First Hand Stories“ i treći, „živi„ mini album, snimljen u Studiju M u Novom Sadu u produkciji RTV Vojvodine i Radio Novog Sada, pod nazivom „Old, New, Borrowed and Blues“.

Katarina ima i svoja video izdanja: spot za pesmu “The Practice” (album “First Hand Stories”, Blues time records, 2012.), spot za pesmu sa koncertnog nastupa u Studiju M, “She’s coming After You” i najnoviji “Honey Eyed Man” numera koju je snimila u studiju Southern Ground (Nashville, TN,USA) sa svojim američkim bendom. Završila je snimanje četvrtog albuma, u studiju SMOAKSTUCK, (Nashville, TN,USA) koji će biti promovisan na turneji krajem 2017.

https://www.youtube.com/channel/UC26DCAFu32O-fMuXKFcUe1Q

www.katarinapejak.com

plakatKP

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content