“КРУШЕВАЦ У РИТМУ ЕВРОПЕ”: Позив за плесне и музичке таленте

”Крушевац у ритму Европе” је права прилика да млади који имају од 14 до 21 године, и долазе са територије града Крушевца, покажу свој таленат из области певања и плеса.

Победник/ца аудиције биће представник/ца града Крушевца и једне од амбасада европских земаља додељене од стране организатора, а свој наступ имаће прилику да усаврши на седмомесечним припремама са инструкторима певања и уметничким директорима сценског наступа.

Такмичење “Србија у ритму Европе” биће емитовано уживо на Првој Српској Телевизији, а победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника и гледалаца који гласају путем СМС-а.

Овогодишња аудиција за такмичење “Србија у ритму Европе” одржаће се 31. марта, са почетком у 17 сати, у Белој сали Културног центра Крушевац.

Пријава се врши путем Инстаграм налога @rhythm_of_europe или слањем поруке на Viber или Whatsapp на број +381606555013.

Пријава треба да садржи име и презиме, годину рођења као и град из ког долазите. Уколико се пријављујете као плесна група, можете се пријавити са једног налога тако што ћете у поруци написати све ове податке за сваког од чланова групе. Плесачи са собом на флешу (USB) треба да понесу музику уз коју ћe играти и плесати.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content