Kruševačke demokrate biraju predsednika i članove gradskog odbora

0

Izbori za novog predsednika i članove Gradskog odbora Demokratske stranke u Kruševcu biće održani 24.decembra.

Pravo da učestvuju na izborima imaće svi članovi Demokratske stranke iz Kruševca koji do 4. decembra plate članarinu i ispune revizionu listu.

Milija Jezdić, Srđan Milivojević i Dragoljub Gajić na konferenciji za novinare Demokratske stranke FOTO: CINK - S.Milenković
Milija Jezdić, Srđan Milivojević i Dragoljub Gajić na konferenciji za novinare Demokratske stranke FOTO: CINK – S.Milenković

U ovom trenutku još uvek ne znamo koliko će članova moći da glasa ali očekujemo nekoliko stotina. Biraće se novi predsednik gradskog odbora i 15 članova gradskog odbora. Rok za podnošenje kandidacionih listi je 4.decembar. – obavestio je novinare Srđan Milivojević.

Demokratska stranka sa samo četvoro odbornika je jedina opoziciona stranka u Skupštini grada Kruševca i oponent vladajućoj koaliciji SNS-SPS.

Odmah nakon formiranja novog odbora pozvaćemo sve istinske opozicione stranke u Kruševcu da napravimo platformu za zajedničko delovanje u gradu. Prvi zadatak biće nam da sprečimo krađu na predstojećim predsedničkim izborima. Aktivisti SNS već idu od stana do stana i traže od građana da se izjasne da li će glasati za njihovog kandidata iako ga još uvek nisu izabrali. – dodaje Srđan Milivojević.

Na konferenciji za novinare dvojica penzionera, Dragoljub Gajić i Milija Jezdić, obavestili su javnost da jednokratnu pomoć od 5.000 dinara poklanjaju Demokratskoj stranci.

Ne treba Vučić da nam daje milostinju jer smo mi svoje penzije pošteno zaradili. Možemo jedino da zahvalimo premijeru jer nam je pomogao da podržimo finansijski stranku koja je u teškoj situaciji. Pozivamo sve penzionere kojima je uskraćeno ono što su zaradili da na sledećim izborima ne daju svoj glas Vučiću i SNS. – kazali su Gajić i Jezdić.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content