Kruševljanka unela drogu za brata u niški zatvor!

Protiv D.S. (39) i S.C. (51) iz Kruševca podneta je krivična prijava jer je D.S. tokom posete u Kazneno – popravnom zavodu u Nišu, pokušala da prokrijumčari zabranjene tablete “buprenorfina” i marihuanu koje je sakrila u polnom organu, dok se S.C. sumnjiči da joj je pomogla prilikom krijumčarenja.

Službenice zatvorske straže osujetile su nesvakidašnji pokušaj doturanja narkotika, pa je obaveštena policija.

Droga i zabranjene tablete bile su zapakovane u dva kondoma, koje je osumnjičena stavila u telesnu šupljinu polnog organa. Pregledom kondoma, utvrđeno je da se u njima nalazi 103 tablete “buprenorfina”, leka za terapiju lečenja narkomanske zavisnosti i 15 grama marihuane.

Kruševljanke su 1. jula u nedelju došle regularno u posetu osuđeniku iz tog grada koji je osuđen na 4 godine zatvora zbog trgovine drogom. Radnice stražarske službe primetile su da se sumnjivo ponašaju, pa je prilikom pretresa D.S. pronađen kondom sa tabletama koji je sakrila u polnom organu. U kanti za đubre je pronađen još jedan u kome se nalazila marihuana, a za koji se pretpostavlja da ga je osumnjičena bacila. Inače, D.S. je sestra osuđenika, a S.C. tetka – kaže  izvor  Telegrafa koji je upućen u istragu.

Nadzornik Kazneno popravnog zavoda u Nišu alarmirao je policiju, pa su Kruševljanke privedene, ali nisu zadržane. Protiv njih je u redovnom postupku podneta prijava zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih sredstava.

Izvor: Telegraf.rs

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content