NAGRADNI KONKURS: Likovni, foto i video radovi o bezbednosti u saobraćaju

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Kruševca raspisao je nagradni likovni konkurs za predškolce i učenike nižih razreda osnovnih škola, video konkurs za starije osnovce i foto konkurs za srednjoškolce.

Raspisuje se nagradni likovnikonkurs za predškolce Predškolske ustanove „Nata Veljković“Kruševac na temu „Moj putić za vrtić- Bezbedno dete u saobraćaju“(tema može biti bilo koji vid saobraćaja tj. pešačenje, vožnja bicikla i trotineta, javni prevoz i automobil).

Likovne radove treba crtati na papiru, u formatu minimum bloka br. 2, podloga i tehnika po slobodnom izboru (drvene bojice, voštane boje, tempere, vodene boje, flomasteri, kolaž …).
Radove predstavljene likovnim prikazom dostaviti u zgradu Gradske uprave grada Kruševca, Ulica Gazimestanska br. 1, kancelarija br. 21 (poštom, lično ili preko predškolske ustanove)ili fotografisati rad i poslati elektronskom poštomna mail adresu jelena.brkovic@krusevac.rs.U mailu ili na poleđini rada napisati osnovne podatke o autoru (ime i prezime, naziv vrtića, grupa, broj telefona)sa naznakom “Za nagradni foto konkurs”.

Pojedinac može konkurisati najviše sa jednim likovnim radom.
Desetnajbolje plasiranih radova, biće nagrađeni novčanim nagradama u pojedinačnom iznosu od 2.500,00 dinara neto, a nagrađeni radovi biće objavljeni na Facebook stranici Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Kruševca.

Raspisuje se nagradni likovni konkurs za učenike od I do IV razreda osnovnih škola na teritoriji grada Kruševca na temu „Moj putić za školu – Bezbedno dete u saobraćaju“(tema može biti bilo koji vid saobraćajatj. pešačenje, vožnja bicikla i trotineta, javni prevoz i automobil).

Raspisuje se nagradni video konkurs za učenike od V do VIII razreda osnovnih škola na teritoriji grada Kruševca sa temom„Kaži šta znaš o saobraćaju“. Potrebno je snimiti video snimak u maksimalnom trajanju do 20 sekundi.U video snimku učenik treba prikazatiprimere bezbednog ili nebezbednog ponašanja učesnika u saobraćaju.

Autori sedam prvoplasiranihradova biće nagrađeni novčanim nagradama u pojedinačnom iznosu od prvog do sedmog mesta i to prvo mesto 5.000,00 dinara, drugo mesto 4.000,00 dinara, treće mesto 4.000,00 dinara, sva ostala mesta od četvrtog do sedmog po 3.000,00 dinara neto, a nagrađeni video snimci biće objavljeni na facebookstranici Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Kruševca.

Raspisuje se nagradni foto konkurs za učenike srednjih škola na teritoriji grada Kruševca na temu „Lajk za bezbednost mladih u saobraćaju“.

Potrebno je fotografisati primer bezbednog ili nebezbednog ponašanja učesnika u saobraćaju ili odvijanja saobraćaja. Uz autorsku fotografiju obavezno staviti komentar kako situacija utiče na bezbednost saobraćaja. Obavezno je prikazivanje lokacija u Kruševcu.

Fotografiju poslati putem poruke na Facebook profil Savet za bezbednost saobracaja grada Krusevca. Nakon toga fotografija će biti objavljena na facebook stranici Savet za bezbednost saobracaja grada Krusevca, a autor će biti tagovan.
Ocenjivanje će se vršiti na osnovu najvećeg broja lajkova (50%) i na osnovu ocene Komisije (50%).
Ocena fotografija će biti izvršena tako što će se sabirati ocena Komisije (maksimum 50%) sa brojem lajkova(maksimum 50%) .

Konkurs je otvoren od 02.12.2020. godine do 16.12.2020. godine.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content