NAPREDAK DOBIO TROJICU NOVIH IGRAČA: Slaganje tima od 24. januara u Turskoj

Nikola Aksentijević, Stefan Deak i Ivan Đorić prva su pojačanja Fudbalskog kluba Napredak u zimskom prelaznom roku.

Aksentijević dolazi iz niškog Radničkog i potpisao je ugovor do 31.maja 2020. godine, kao i Deak koji dolazi iz mađarskog Honveda. Đorić je stigao iz Bačke i ugovor sa njim je potpisan na dve godine.

Pripreme idu svojim tokom, bez obzira na loše vremenske uslove. Pred odlazak u Tursku imaćemo još jedan mini ciklus, da bi definitivno ovaj deo priprema zatvorili, kako bi u Turskoj krenuli da slažemo tim i igru mimo utakmica,ali i sa utakmicama. Do puta ćemo uspeti da dovedemo još nekoliko igrača, tako da ćemo imati dovoljan broj kada je kvantitet u pitanju“, kazao je Kosanović i nastavio.

Ako govorimo o kvalitetu,jako je teško, jer smo u neravnopravnoj utakmici sa klubovima kojima je država sponzor, ali smo ovu situaciju napravili sami sebi jer smo u poslednjih šest meseci promovisali veliki broj igrača za koji su zainteresovani inostrani klubovi. Mi smo prodali i beka.Probaćemo da ponovo napravimo tim koji će da igra fudbal, pa ćemo videti kako će se razvijati prolećni deo prvenstva“.

Napredak se 24. janura  seli u sunčanu Antaliju, gde će boraviti do 9.februara. U tom periodu odigraće četiri pripremne utakmice, 28.januara

Prvi protivnik je gruzijski Saburtalo 28. januara, 30.januara Akademija Pandev, 2.februara Karpati i 5.februara FK Sarajevo.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content