Naprednjaci tvrde: „Zlatija Labović instruisana da isprvocira Gašića!“

Kruševački naprednjaci tvrde da je novinarka B92 Zlatija Labović instruisana da isprvocira Bratislava Gašića, a da je „tajkunsko – mafijaški lobi platio nekoliko miliona evra da se on skloni sa mesta ministra odbrane“.

Snimak koji je preplavio društvene mreže karakteriše nekoliko ogromnih nelogičnosti. Nije praksa da se sa snimanjem otpočne dok se svi ne pripreme. Taj neformalni period se koristi da se oslobodi atmosfera. Zašto niko ne kaže da je gospođa Labović tako zauzela stav da su se i njne kolege zapitale „Šta ova ovo radi?“. Pogledajte na snimku koliko je slobodnog prostora imala. Ona nije direktno isprvocirala ministra, ali bi voleli da znamo kako se naziva takav stav u žurnalistici. Kako bi se vi osećali da neko bude u tom položaju dok gledate pravo u kamere? – zapitao se Ivan Manojlović, član saveta za informisanje SNS u Kruševcu.

Manojlović tvrdi da je snimanje Bratislava Gašića u neformalnoj komunikaciji sa novinarima bilo unapred dogovoreno.

Da li je duboko potrešena gospođa Labović ta koja je samo dva dana nakon događaja na svom Fejsbuk profilu postavila sliku na kojoj, nasmejana, pozira na groblju, sa stalkom za kameru na ramenima, uz komentar “Idem putem…važnija sam od ministra”. Ovako fabrikovane laži i podmetnute afere pojedinih medija imaju za cilj destabilizaciju države. – tvrdi Manojlović.

Ivan Manojlović, član Saveta za informisanje SNS, tvrdi da je novinarka Zlatija Labović isprvocirala Bratislava Gašića FOTO: S.Milenković
Ivan Manojlović, član Saveta za informisanje SNS, tvrdi da je novinarka Zlatija Labović isprvocirala Bratislava Gašića FOTO: S.Milenković

Kruševački naprednjaci smatraju da je premijer Vučić „emotivno pogođen Gašićevom izjavom, a njegova reakcija je drakonska“.

Gašić nije upotrebio ni pogrdne reči, ni psovku. Nije čak upotrebio ni reč „mrzim“ već „volim“. I on je čovek od krvi i mesa. Izvinuo joj se kao da je u najmanju ruku on rekao novinarki da klekne. Kao da ona svojim položajem nije sama ponizila profesiju.” – dodaju u SNS-u.

U Gradskom odboru SNS u Kruševcu tvrde da je „poslednji događaj samo povod, a da je uzrok mnogo kompleksniji“.

Vojska je ponovo uzdanica naroda. Namenska industrija se revitalizuje. Jača međunarodna vojna saradnja i sa Istokom i sa Zapadom, sa Kinom i Rusijom. Kome to smeta, taj finansira ove napade“, zaključuju kruševački naprednjaci.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content