САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА ДВЕРИ: Прекидамо сарадњу са “Заветницима“!

0

Градски одбор Српског покрета Двери издао је саопштење у којем наводи да прекида сваку сарадњу са градским одбором Српске странке Заветници у Крушевцу.

Поштовани суграђани, Градски одбор Српског покрета Двери у Крушевцу наступио је на локалним изборима одржаним 17.12.2023. године у Крушевцу у предизборној коалицији са Градским одбором Српске странке Заветници. Српска странка Заветници је 31.01.2024. године ступила у коалицију, и партиципира у владајућој већини, са Српском напредном странком у Крушевцу.

Градски одбор Српског покрета Двери Крушевац осуђује поступак Српске странке Заветници јер сматрамо да је на тај начин изневерена воља грађана који су на изборима указали поверење нашој листи. Поред тога, имамо потребу да се дистанцирамо од њиховог поступка и да скренемо пажњу на то да више не постоји никакв облик сарадње са Српском странком Заветници у Крушевцу. Српски покрет Двери био је и остаће опозиција апсолутистичком режиму Српске напредне странке!“, наводи се у саопштењу Градског одбора Двери.

Заједничка листа Двери и Заветника је на локалним изборима у Крушевцу освојила два одборничка места. Милош Ашанин, председник ГО Заветници, је потписао коалициони споразум са Српском напредном станком, Социјалистичком партијом Србије и Јединственом Србијом и постао члан Градског већа.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content