SPORTSKI PREGLED: Serija pobeda rukometašica i fudbalerki

Fudbaleri Trajala poraženi su u Kragujevcu i tako se praktično oprostili od Prve lige.

Vodeći Kragujevčani su minimalnim rezultatom savladali “gumare” i ostavili ih na 14. mestu tabele, sa 34 boda. Trajal dva kola pre kraja ima sedam bodova manje od Železničara iz Pančeva koji je prvi “iznad crte”.

Fudbalerke Napretka su nastavile seriju pobeda. Sa 7:3 savladale su Radnički 2012 iz Niša i sada su treće na tabeli Prve lige.

Rukometašice Napretka su upisale i treću uzastopnu pobedu. Savladale su ekipu Pazar 2003 sa 34:20 i sada su pete na tabeli Prve lige Zapad.

Rukometaši aleksandrovačke Župe 54 su ubedljivo prvi u Prvoj ligi Zapad B. U 17. kolu oni su savladali Bane iz Raške sa 38:21.

Kuglaši Car Lazara su u 16. kolu Prve lige Srbije Centar poraženi od Rudara u Kostolcu sa 6:2 i zakomplikovali situaciju na tabeli. Kruševljani dva kola pre kraja imaju tri boda više od drugoplasiranog Čačka ali u narednom kolu dočekuju trećeplasiranu Tehnohemiju.

Ragbisti Kruševca su osvojili drugo mesto na trećem turniru B grupe seniorskog prvenstva. Kruševljani su poraženi od druge ekipe Rada sa 26:22 a potom savladali Torpedo iz Petrovca na Mlavi sa 12:5. U generalnom plasmanu, nakon tri turnira, “vukovi” su drugi.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content