Uhapšen zbog krađe goveda!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, u odvojenim akcijama rasvetlili su tri teške krađe i dve krađe.

Uhapšen je jedan  muškarac, a protiv šest osoba od kojih su četiri maloletnika, podnete su krivične prijave u redovnom postupku.

U prvoj akciji uhapšen je V.P. (1979) zbog sumnje da je iz jednog seoskog domaćinstva u okolini Kruševca ukrao dvoje govedi, dok je tridesettrogodišnji muškarac osumnjičen za krađu jednog goveda. Takođe se sumnja da su njih dvojica ukradena goveda prodala drugim osobama, a time vlasnike domaćinstava oštetili za oko 500.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa, V.P. je po odobrenju tužioca određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden tužilaštvu, dok će protiv drugog osumnjičenog krivična prijava biti podneta u redovnom postupku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu u drugoj akciji, identifikovali su pet osoba, od kojih su četiri maloletnika, osumnjičenih da su izvršili krivična dela teška krađa.

Sumnja se da je 22-godišnji mladić iz Kruševca izvršio dve teške krađe tako što je obio dva podruma stambenih zgrada iz kojih je ukrao predmete u vrednosti oko 70.000 dinara. Protiv njega će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela, biti podneta krivična prijava.

Krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Kruševcu biće podneta i protiv četvorice maloletnika osumnjičenih da su podesnim predmetom obili jednu garažu u gradu, iz koje su odneli predmete vrednosti oko 90.000 dinara

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content