AKCIJA POLICIJE: Pronađena improvizovana laboratorija za veštačko uzgajanje marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su S. M. (1970), P. M. (1979) i M. V (1984) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela.

Pretresom stana osumnjičenog S. M., policija je pronašla improvizovanu laboratoriju sa pratećom opremom za veštačko uzgajanje marihuane, oko 880 grama ove opojne droge spakovane u četiri kese, vagicu za precizno merenje, biljku kanabisa u saksiji visine oko 50 centimetara, preparate za uzgoj biljaka, termometar i semenke marihuane.

Takođe, policija je pretresom stana P. M. u Kruševcu pronašla marihuanu, težine 132 grama.

U selu nadomak Ražnja, pretresom stana i drugih prostorija koje koriste S. M. i P. M. policija je zatekla osumnjičenog M. V. za kojim je raspisana poternica, i pronašla gasni pištolj, vazdušnu pušku i 216 grama marihuane. U ataru istog sela pronađene su 34 biljke za koje se sumnja da su kanabis, težine oko 18 kilograma u sirovom stanju, za koje se sumnja da su ih zasadili i uzgajali osumnjičeni.

Po nalogu nadležnog tužioca, njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content