BORKO STEFANOVIĆ: “Napadači bliski kontroverznom biznismenu iz Kruševca!”

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je danas da napad na njega i dvojicu aktivista te stranke u Kruševcu nije bio nasumičan, već da je reč o organizovanom i smišljenom pokušaju ubistava.

Stefanović je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da su napadači bliski jednom kontroverznom biznismenu iz Kruševca koji je povezan sa Bratislavom Gašićem.

Ne postoji više verzija događaja“, istakao je Stefanović i dodao da je dolazeći na tribinu u jednoj mesnoj zajednici u Kruševcu prošao pored ljudi koji su ga u sledećem momentu napali s leđa.

Dobio sam udarac u glavu i na kratko sam izgubio svest”, ispričao je Stefanović i naglasio da se napadačima ni na koji način nije zamerio.

On je dodao da su mnogo gore prošla dvojica njegovih kolega Boban Jovanović i Marko Mandić.

Ništa ovde nije bilo spontano“, ponovio je Stefanović, koji je na konferenciji za novinare pokazao i krvavu košulju koju je nosio u momentu napada.

Stefanović je rekao i da su mu policajci u Kruševcu ispričali da su napdači poznati policiji po krivičnim delima, ali da nikada nisu osuđeni.

Nije to bila grupa naprednjaka koja je gledala Pink i čitala Informer, pa odlučila da mi pokaže šta misli“, dodao je Stefanović.

On smatra da je građanima van Beograda u mestima, poput Kruševca, još teže da se bore za demokratiju, jer se u tim sredinama ne dozvoljava drugačije mišljenje.

Režim Aleksandra Vučića je duboko podelio Srbiju“, konstatovao je Stefanović.

Konferenciji za novinare prisustvovali su i lideri opozicije Boris Tadić, Miloš Jovanović, Saša Janković, Vuk Jeremić, Nebejša Zelenović i Janko Veselinović.

FOTO: Twitter – Savez za Srbiju

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content