Formirana nova odbornička grupa

U Skupštini Grada Kruševca od petka će delovati nova odbornička grupa “Samostalni DSS – Pokret veterana” u kojoj je petoro odbornika.

Članovi novoformirane odborničke grupe su Biljana Dačić, zamenica predsednika Skupštine, Srba Milosavljević i Slavoljub Radunović, bivši članovi Demokratske stranke Srbije, kao i Goran Radomirović iz “Pokreta veterana”. Peti član je Dejan Srdić, nekadašnji predsednik Skupštine Grada, koji je, nakon napuštanja “Pokreta za promene dr Katančević” delovao kao samostalni odbornik.

Ovo je neka vrsta tehničke koalicije. Moguće je da ćemo u nekim situacijama glasati različito ali mislim da ćemo po većini pitanja uspeti da postignemo konsenzus“, ističe Goran Radomirović.

Nebojša Paunović, gradski većnik i član Samostalnog DSS-a, najavio je mogućnost nastupa u koaliciji sa “Pokretom veterana” na narednih lokalnim izborima.

You might also like More from author

3 Comments

  1. Buca says

    E, ovo je ozbiljna politička snaga u Kruševcu. Ne gine im 0,001% na izborima. Nego još je interesantnije što su ih naprednjaci pustili same na izbore. Sve vreme su pustali buve da će na njihovu listu i tako da svi zadrže fotelje. Izgleda da će samo Zec da se obezbedi. Kakvi preletački bednici!

  2. Miroslav says

    Predlažem da JKP Vodovod Kruševac proširi sve kolektore za kanalizaciju u gradu. Mnogo toga treba da prođe kanalizacionim cevima, a nisam siguran da postojeće mogu da izdrže ovoliki pritisak…

  3. Марко says

    Ako ih SNS uzme u predizbornu koaliciju to je isto kao da je popio sumpornu kiselinu. Razoriće im i stranku i birače.

Comments are closed.

Skip to content