GO SNS U KRUŠEVCU: “Srbija nije zemlja tajkuna, razbojnika i nasilnika!”

Članovi Gradskog odbora SNS u Kruševcu zahvalili su se građanima koji su se juče popodne okupili ispred stranačkih prostorija kako bi dali podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

Od 2012. godine trudimo se da dobrim primerima pokažemo da smo zemlja jedinstva, mira i sloge. Od devastirane države kakvu su nam ostavili stvorili smo sve neophodne uslove za dalji napredak, privukli domaće i strane investitore koji otvaraju nova radna mesta. Trudimo se da od Srbije, kao i našeg grada, napravimo bolje mesto za život i rad svih nas i kvalitetnu budućnost naše dece. Nedopustiv je i sraman potez na koji neki pokušavaju da dođu do vlasti. Pokazuju da im nije namera da Srbija bude stabilna zemlja u kojoj se bezbedno stvara i podiže porodica. Svojim vandalskim ponašanjem daju loš primer mlađim naraštajima“, kazao je Nenad Andrić, predsednik GO SNS u Kruševcu i nastavio.

Gospodo, došlo je vreme da naučite, jednom za svagda, da zakoni zemlje u kojoj živite moraju da se poštuju i da je on isti za sve građane a ne, kao u vaše vreme, kada se primenjivao selektivno i po kumovskoj liniji jer ovo nije zemlja tajkuna, razbojnika i nasilnika. Srbija je zemlja napretka“.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content