IZBORNA SKUPŠTINA GRADSKOG ODBORA POKS-A: Zoran Radojević ponovo izabran za predsednika

Članovi Gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Kruševcu jednoglasno su, ponovo, za predsedniak izabrali Zorana Radojevića.

 Zoran Radojević, privatni preduzetnik iz Male Vrbnice, i odbornik u Skupštini Grada Kruševca bio je jedini kandidat za predsednika. 

Izbornoj skupštini su prisustvovali delegati iz odbora iz okruga i sekretar Izvršnog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije i narodna poslanica u Republičkom parlamentu Marija Vojinović.

Nakon izbora Zoran Radojević se obratio prisutnima i napomenuo da je u svom prethodnom mandatu uspeo da se nakon 75 godina ponovo čuje glas Monarhista u lokalnoj skupštini i približi sugrađanima ideja monarhije. Zahvaljujući na jednoglasnom izboru, obećao je da će još boljim i upornijim radom promovisati program stranke i da će se boriti da što više problema građana reši kroz rad u Skupštini grada. On je takođe najavio da će tokom sledeće nedelje izaći sa novim kadrovskim rešenjima u Gradskom odboru POKS i da se mogu očekivati manje promene u rukovodstvu odbora.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content