KRUŠEVAC DOMAĆIN ATLETSKOG PRVENSTVA SRBIJE: Svi asovi na okupu!

U subotu i nedelju Kruševac će biti domaćin atletskog Prvenstva Srbije, na kojem će nastupiti preko 300 takmičara iz 55 klubova.

Preko 300 takmičara iz 55 atletskih klubova nadmetaće se u 40 disciplina u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Publika će imati priliku da gleda aktuelnu svetsku i evropsku šampionku u skoku udalj Ivanu Vuletu (Vojvodina) na troskoku, dok će u skoku udalj titulu državne šampionke braniti Milica Gardašević (Vojvodina) koja je ove godine skočila lični rekord 6.81 m.

U trci na 100 m pratićemo okršaj izmedju naše najbrže seniorske sprinterke, Milane Tirnanić (CZB) i juniorske rekorderke Ivane Ilić (Čačak).

Boško Kijanović (OAK) ponovo će napasti državni rekord Slobodana Brankovića u trci na 400 m, dok će Aleksa (OAK) trčati na 100 m.

Dragana Tomašević (Sirmijum) će u bacanju diska braniti titulu državne šampionke, dok će koplje bacati vodeća juniorka na svetskim rang listama, Adriana Vilagoš (Senta).

U skoku uvis Angelina Topić (TJB) i Zorana Rokavec (Mladost Zemun) će konkurencijom pomoći jedna drugoj da skoče do najviših visina.

Rame uz rame će se u bacanju kugle boriti Asmir Kolašinac (OAK) i Armin Sinančević (CZB), dok će u skoku udalj rivali biti Strahinja Jovančević (Crvena zvezda) I Lazar Anić ( Radnički Kragujevac).

Prva atletska disciplina na programu je u subotu u 17.00.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content