NAKON SKANDIRANJA “UPRAVA NAPOLJE”: Nenezić podneo ostavku na mesto predsednika Napretka

Miloš Nenezić je podneo ostavku na mesto predsednika Fudbalskog kluba Napredak nakon serije loših rezultata na početku nove sezone i skandiranja dela navijača “Uprava napolje” na utakmici protiv lučanske Mladosti.

Posle teške večeri i, verovatno za mnoge, još teže noći, a sigurno da nikom ko voli Napredak nije lako pao jučerašnji poraz, a mogu reći da je meni sinoćno skandiranje jednog dela publike palo, možda, najteže u mojoj profesionalnoj karijeri, danas dajem neopozivu i momentalnu ostavku”, kazao je Nenezić.

Obrazlažući ostavku Nenezić je dodao:

Nikad nisam napuštao kada je situacija loša. Ne smatram ni sada da je loša. Četiri kola su tek odigrana, osvojen je samo bod, a loše je što nismo postigli gol. Imali smo, međutim i goru situaciju u prošloj sezoni, ali smo našli put da sve prevaziđemo. Ono što smatram da je greška Uprave, prevenstveno moja, su dve stvari. Jedna, što nisam mogao da nađem još više para, jer očigledno da je za Super ligu potrebno puno, puno više nego što mi možemo. A, obezbedili smo 200.000  evra mesečano. Iz toga proizilazi druga greška. Nismo mogli da dovedemo igrače, zato što traže, za mene neprimerene svote novca. Mi smo se opredelili za neki limit, više nismo mogli, a neki klubovi nude duplo, ili tri puta više od našeg gornjeg limita. I ispalo je da smo ovaj prelazni rok odradili vrlo loše, ali prelazni rok traje do 15. septembra i još uvek može da se reaguje“.

FOTO: www.fknapredak.rs

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content