ОПОЗИЦИЈА НАЈАВИЛА ЗАЈЕДНИЧКИ НАСТУП: Потписан Споразум о сарадњи

Представници крушевачких одбора шест опозиционих странака и синдиката „Слога“ потписали су на Тргу глумаца Споразум о сарадњи на предстојећим локалним изборима.

Споразум о сарадњи потписали су представници шест опозиционих странака и Синдиката “Слога” ФОТО: Фејсбук

Споразум су потписали представници локалних одбора Странке слободе и правде, Демократске странке, Странке „Србија Центар“, Социјалдемократске странке Србије, Народног покрета Србије, странке „Ново лице Србије“ и синдиката „Слога“.

По речима представника странака Споразум се односи на техничку сарадњу пре и током избора али не значи формирање предизборне или постизборне коалиције.

Потписници ће сарађивати у свим фазама изборног поцеса, контроле бирачких спискова, конституисања Градске изборне комисије, бирачких одбора, рада тих тела у припреми и реализацији избора као и поступака који следе након затварања бирачких места, а све у циљу одбране исказане изборне воље грађана“, наводи се у Споразуму.

Странке потписнице Споразума су се обавезале да након проглашења изборних резултата ни под којим условима неће ступити у коалициони и политички савез са странкама које су у Крушевцу тренутно на власти.

ФОТО: Фејсбук

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content