Pobednici konkursa za najlepše dekorisanu slavsku trpezu 100.000 dinara

0

Nagradni konkurs Zlatne C kafe  “Srbijo, ruke ti se pozlatile” ušao je u završnicu.

Prijavama za najlepše dekorisanu slavsku trpezu, koje se mogu poslati do 21. decembra ove godine, započeta je četvrta i ujedno poslednja etapa u okviru velikog nagradnog konkursa Zlatne C kafe “Srbijo, ruke ti se pozlatile”. U četvrtoj fazi, koja je počela 1. oktobra biće izabrana još jedna pobednica koja će osvojiti vrednu glavnu novčanu nagradu i 10 kreativnih učesnica, koje su nagrađene iznosom u visini 5.000 dinara i setom Zlatne C kafe.

Konkurs ima za cilj da oda priznanje kreativnosti i trudu svih žena širom Srbije kada su u pitanju rukotvorine koje stvaraju u svojim porodicama i domovima a žiri će u poslednjoj etapi predvoditi cenjeni gastronom Nenad Gladić, poznat u javnosti kao Lepi Brka.

Nenad Gladić alijas Lepi Brka je predsednik žirija nagradnog konkursa
Nenad Gladić alijas Lepi Brka je predsednik žirija nagradnog konkursa

Do sada je, od početka konkursa 16. marta ove godine, pristigao veliki broj radova iz cele naše zemlje koji na najlepši način čuvaju od zaborava veštine kojima se izrađuju naše tradicionalne rukotvorine.

U prethodne tri faze konkursa odabrane su pobednice u kategoriji najlepše dekorisanog Uskršnjeg jajeta, zatim najlepšeg tradicionalnog ručnog rada i najboljeg recepta za tradicionalno jelo koje su nagrađene sa po 100.000 dinara.

Najlepša Vaskršnja jaja
Najlepša Vaskršnja jaja

Vaše prijave za četvrtu etapu konkursa u kojoj se bira najlepše dekorisana slavska trpeza možete poslati putem web stranice www.ruketisepozlatile.rs tako što ćete priložiti fotografiju slavske trpeze, koju ste dekorisale zajedno sa fotografijom fiskalnog računa, kao dokaz kupovine pakovanja 200 grama “Zlatne C kafe”.

Na samoj trpezi neophodno je da se nađe i pakovanje “Zlatne C kafe”. Ukoliko niste u mogućnosti da se prijavite putem web stranice, prijavu možete obaviti putem časopisa “Blic Žena” tako što ćete popunjenu pristupnicu, fotografiju Vaše trpeze i fiskalni račun kao dokaz o kupovini pakovanja 200 grama “Zlatne C kafe”, poslati na adresu: Poštanski fah 40, 11070 Novi Beograd, sa naznakom za konkurs “Srbijo, ruke ti se pozlatile”.

Više informacija o Zlatnoj C kafi i konkursu možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici C kafe.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content