SPORTSKI SAVEZ GRADA KRUŠEVAC: Poziv za podnošenje aplikacija za dodelu priznanja

0

Sportski savez Grada Kruševca raspisao je javni poziv za podnošenje aplikacija za dodelu priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i sportskim radnicima Grada Kruševca za 2022. godinu.

Priznanja će biti dodeljena u 11 takmičarskih kategorija kao i u kategoriji najuspešniji sportista sa invaliditetom, najuspešniji sportista osoba sa posebnim potrebama (Specijalna olimpijada Srbije) i najuspešniji sportski radnik.

Takođe će biti dodeljena nagrada za životno delo u sportu.

Predloge mogu da podnesu sportske organizacije, granski sportski savezi i sportski radnici čije je sedište /adresa prebivališta na teritoriji grada Kruševca. Obrazac aplikacione prijeve i dokumentacija koja se dostavlja uz aplikaciju moraju biti overeni pečatom sportske organizacije podnosioca aplikacije ili organizacije koja je izdala prateći dokument.

Rok za dostavu aplikacionih prijava je najkasnije do ( srede) 15.12.2022. godine do 15 časova

Popunjen aplikacioni obrazac sa prilozima ( dokazima o ostvarenim takmičarskim rezultatima iz 2022. godine) dostavljaju se elektronski na zvaničnu email adresu Sportskog saveza grada Kruševca: office@ssgks.rs, ili lično u prostorijama Sportskog saveza grada Kruševca na adresu: ulica Nikole Tesle br 14. 37000 Kruševac (zatvoreni plivački bazeni)

Можда вам се допадне и Више од овог аутора

Оставите одговор

Ваша е-маил адреса неће бити објављена.

four × one =

Skip to content