Učenje stranih jezika je karta za bolju budućnost

Ako ste u potrazi za zaposlenjem, možete biti uvereni da je jedan od zahteva, koji morate ispuniti i dokaz o poznavanju nekog stranog jezika. Najčešće se taj zahtev odnosi na poznavanje engleskog jezika, mada u zavisnosti od same kompanije, pred kandidate može biti iznet i zahtev o poznavanju nemačkog, ruskog, španskog, italijanskog, francuskog ili nekog drugog stranog jezika.

Upravo tu nastaje problem, jer se taj zahtev olako shvata, pa mnogi misle da će proći na konkursu čak i ako ne znaju dovoljno određeni strani jezik. A onda naiđu na odbijanje i hvataju se za glavu. Šta raditi u toj situaciji?

Svakako je znanje stranih jezika izuzetno važno i u toj i u mnogim drugim situacijama.

Škola stranih jezika je rešenje

Možda ćete misliti da za tim nema potrebe i da lako možete da savladate samostalno engleski jezik ili bilo koji drugi. Niko vas ne sprečava da pokušate, ali je gotovo sigurno da ćete brzo odustati.

Iako postoji mnogo razloga zbog kojih bi trebalo upisati upravo specijalizovanu školu za učenje stranih jezika, jedan od osnovnih je taj što ćete steći kvalitetna znanja, a što u većini slučajeva ne važi za samostalno učenje.

Primera radi, Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac organizuje nastavu isključivo uz poštovanje trenutno aktuelnog jezičkog standarda. U praksi, to znači da se kursevi stranih jezika organizuju na ukupno 6 nivoa, odnosno od A 1 kao početnog ili osnovnog do C 2, kao višeg naprednog. Jednostavno rečeno, na osnovu nivoa znanja će biti definisano i koji nivo će u ovoj školi kandidat pohađati. Tako će biti u prilici ili da stekne osnovna znanja u okviru kursa nemačkog jezika, recimo, ali i da nadogradi znanje koje je ranije stekao.Kako upisati školu stranih jezika?

Čitav postupak je vrlo jednostavan i ne zahteva, u principu veliko angažovanje. Samo dobru volju i želju da steknete znanja određenog jezika.

Dovoljno je da svi koji su zainteresovani za kurs stranog jezika, bez obzira da li je u pitanju engleski, nemački, francuski ili italijanski, španski, ruski, te bilo koji drugi jezik posete Školu stranih jezika Akademije Oxford u Kruševcu, u ulici Majke Jugovića broj 43/2 i da izvrše prijavu. Takođe, zainteresovanima je pružena mogućnost i da se prijave putem broja telefona 037 20 29 20 i 069 10 90 584 ili na mejl adresu krusevac@akademijaoxford.com

Upis je dostupan za polaznike različitog uzrasta, budući da se i kursevi engleskog jezika za decu nalaze u ponudi. A posebna pogodnost je ta što je u cenu ovog kursa uračunato i polaganje Kembridž ispita.

Koliko košta škola stranih jezika Akademije Oxford?

Cene kurseva stranih jezika u ovoj školi su tek posebna priča, jer definitivno spadaju u najpovoljnije trenutno. Ako znate da je cena kursa engleskog jezika za mališane samo 2.000 RSD mesečno, dok kurs nemačkog jezika za decu, ali i španskog, francuskog i italijanskog, kao i mnogih drugih košta tek 1.600 RSD mesečno, tako da je sasvim jasno zašto se to ističe kao jedna od prednosti pohađanja ove škole.

Ukoliko kurseve engleskog i nemačkog jezika žele da pohađaju srednjoškolci, cena je svega 1.800 RDS za 1 mesec pohađanja nastave. Časovi se u tom slučaju odvijaju 2 puta u toku sedmice, a svaki od njih traje po 60 minuta.

Kada su u pitanju odrasli polaznici, koji žele da nauče engleski ili nemački jezik, odnosno da poboljšaju nivo ranije stečenog znanja, cena je 2.500 RSD za mesec dana nastave. Tom prilikom je dinamika organizacije takva da uključuje 2 puta sedmično po 2 školska časa, odnosno po 90 minuta, a kada je u pitanju nastava u grupi.

Pored toga što su cene kurseva stranih jezika za odrasle takođe vrlo povoljne, Škola stranih jezika Akademije Oxford Kruševac obezbeđuje i popust od 20% za nezaposlene, studente i penzionere na standardne, grupne kurseve.

Nastava može biti organizovana ne samo za klasičnu, već i za mikro grupu, ali i u formi individualne.Planirano je da svi kursevi stranih jezika budu organizovani u prostorijama škole. U slučaju da dođe do promena epidemiološke situacije i novih mera, Škola stranih jezika Akademije Oxford u Kruševcu će organizaciju nastave tome prilagoditi i blagovremeno informisati sve polaznike o tome.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content