Gašić odlazi iz Napretka zbog zvižduka sa tribina?

“Alo” prenosi da Milan Gašić, sin smenjenog ministra odbrane Bratislava Gašića, napušta FK Napredak zbog zvižduka koje dobija sa tribina.

Kako se požalio na svom Fejsbuk profilu, Gašić će napustiti klub u kojem je proveo deset godina jer je svaki njegov potez propraćen zvižducima.

Milan Gašić u jesenjoj polusezoni nije odigrao nijednu utakmicu za Napredak
Milan Gašić u jesenjoj polusezoni nije odigrao nijednu utakmicu za Napredak

Kažu, slika govori više od 1.000 reči, da nije tužno, možda bi bilo smešno. U klubu u kojem si naučio sve, proveo deset lepih, ružnih, tužnih i srećnih godina, u kojem si se osećao kao u svojoj kući, odjednom dolaziš u situaciju da shvatiš da si u stvari stranac, gde su ljudi na tribinama protiv tebe, gde je svaki tvoj potez ispraćen zvižducima bio dobar ili loš, gde nekom treneru tamo smetaš toliko mnogo ne zato što si loš ili dobar, već zato što mu smeta ko si i čiji si. Zato je tužno što nisam došao ni u situaciju da debitujem za klub koji najviše volim. Tako da ja odlazim, više nije bitno kuda, jer lepo su rekli – najteže je igrati kod kuće – napisao je Gašić iznad fotografije stadiona FK Napredak.

Da nije lako biti dete uspešnih roditelja Milan Gašić je po drugi put osetio na svojoj koži. Sin bivšeg ministra je pre dve godine okušao sreću na probi u Crvenoj Zvezdi, međutim, već prvi njegov trening su navijači izviždali uz poruku: „Stranačka deca leteće na keca“, nakon čega se Gašić povukao.

U sezoni 2014-2015 odigrao je šest utakmica u dresu Mladosti iz Lučana a od prošlog leta je član Napretka. U jesenjoj polusezoni Milan Gašić nije odigrao nijednu utakmicu za lidera Prve lige Srbije.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content