STRANKA SLOBODE I PRAVDE: Gradska uprava potrošila milion dinara za kravate, marame, olovke i fascikle!?

Prenosimo saopštenje Stranke slobode i pravde u vezi organizacije nekoliko koncerata u našem gradu kao i kupovine poklona za reprezentaciju.

Gradska uprava Kruševac će, pored činjenice da je koncert Lepe Brene koštao građane Kruševca 7.800.000,00 dinara, za koncert Hari Mata Harija iz budžeta grada platiti 833.000,00 dinara, a za koncert Dženana Lončarevića 850.500,00 dinara.
Takođe, uvidom u javne nabavke grada Kruševca, došli smo do činjenice da je Gradonačelnica Kruševca naručila i sklopila ugovor sa Narodnim muzejom Kruševac za nabavku muških kravata i ženskih marama u iznosu od 348.700,00 dinara, kao i da olovke, fascikle i galanterija koštaju građane Kruševca 547.602,00 dinara. Koncert Hari Mata Hari Koncert Lepa Brena
Stranka slobode i pravde obaveštava građane Kruševca da je ukupna vrednost ovih troškova 10.379.802,00 dinara što je dovoljna vrednost da u Kruševcu 1.981 đak prvak, od septembra dobije set besplatnih udžbenika za novu školsku godinu, što bi bilo od ogromnog značaja za decu i roditelje.
Aktuelnoj gradskoj vlasti i gradonačelnici Kruševca postavljamo pitanje, kakve su to kravate i marame koje koštaju toliko i od kad se Narodni muzej Kruševac bavi proizvodnjom kravata i marama i koja je njihova namena? Takođe je važno objasniti građanima da li su olovke i fascikle od plemenitog materijala pa Kruševac izdvaja više od pola miliona dinara na kancelarijski pribor ili je u pitanju još jedno činjenično pranje novca u režiji Srpske napredne stranke i aktuelne vlasti?
Promenom aktuelne vlasti i preuzimanjem odgovornosti za grad Kruševac i državu, Stranka slobode i pravde garantuje promenu prioriteta u trošenju budžetskih sredstava i ulaganje u ljude i sam život građana”, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Koncert Lepa Brena

Koncert Hari Mata Hari

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content