PROGLAŠENI NAJBOLJI SPORTISTI KRUŠEVCA: “Zmajevi” pokupili najviše priznanja

Najbolji sportista Grada Kruševca u 2021. godini  je Vladimir Bačanin, član Paraglajding kluba Air 037, dok je najbolja sportistkinja Marija Sudimac iz Badminton kluba „Zmajevi“.

„Zmajevi“ su proglašeni i za najuspešniju seniorsku ekipu grada za 2021. godinu, a u ovoj ekipi su i naj pionir Grada Kruševca  Aleksa Radovanović, kadet i kadetkinja Viktor Petrović i Nina Bogdanović kao i trener godine Dragan Antić.

Najbolja mlada ekipa je Atletski klub Kruševac. Najuspešniji sportski radnik je Dragiša Milošević, a nagrada za životno delo u sportu pripala je Draganu Petroviću.

Natalija Vojinović, članica Atletskog kluba Kruševac, proglašena za najuspešniju u kategoriji pionirki.

U kategoriji sportske nade, nagrade su dodeljene Marti Lukić, članici OKK Bagdala, i Đorđu Stanojloviću iz Karate kluba Kruševac. Junior godine je Nikola Terzić iz Atletskog kluba Kruševac, a juniorka njegova klupska koleginica Anja Nedeljković.

Za najuspešnijeg sportistu – osobu sa posebnim potrebama  proglašen je Miloš Đokić, a za najuspešniju među sportistima – osobama sa invaliditetom Snežana Radović.

Priznanja za doprinos kruševačkom sportu posthumno su dodeljena sportskim legendama Veri Nikolić, Bobanu Petroviću i Oliveru Tomiću.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content