ZAVRŠEN 15. TIN FEST: Najbolja predstava “Laki komad” u izvođenju đaka Gimnazije

0

Svečanom dodelom priznanja u Kulturnom centru Kruševac završen je 15. Festival srednjoškolskog teatra – TIN FEST.

Ove godine učešće je uzelo šest srednjih škola Grada Kruševca i Dramska sekcija VPD-a Kruševac. U sedam festivalskih predstava učestvovalo je više od 100 glumaca, reditelja, tonaca, suflera, scenografa, šminkera, kostimografa, kao i profesora, pedagoga i saradnika.

Stručni žiri u kojem su bili glumci Predrag Milenković i Momčilo Radosavljević i profesorka srpskog jezika i književnosti i novinarka Marija Stanković za najbolju predstavu proglasio je predstavu “Laki komad” u izvođenju učenika kruševačke Gimnazije.

Drugo mesto pripalo je Vaspitno-popravnom domu za predstavu „Fajront“ u režiji profesorke Radmile Živković a treće učenicima Politehničke škole “Milutin Milanković” za predstavu “Aludicija” u režiji profesora Ivana Miladinovića.

Specijalnu nagradu stručnog žirija za kolektivnu igru dobili su đaci Prve tehničke škole za predstavu “Kriza identiteta” i učenici Ekonomsko-trgovinske škole za predstavu “Profesionalac”.

Miloica Milenković je nagrađen za glumačku minijaturu u predstavi “Dragi tata” dok je Medicinska škola dobila priznanje za scensku pojavu.

 

 

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

three × 3 =

Skip to content