SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA: Vidovdanska nagrada Trajal Korporaciji

0

U petak, 21. juna, sa početkom u 10 sati, biće održana 22. sednica Skupštine grada Kruševca.

Pred odbornicima će se naći odluka o rebalansu budžeta za 2019. godinu kao i izveštaj o završnom računu za 2018. godinu.

Odbornici će morati i da odluče o predlogu priznanja koja se dodeljuju za Vidovdan. Za Vidovdansku nagradu je predložena Trajal Korporacija “za očuvanje i razvoj preduzeća, povećanje izvoza i doprinos ukupnom razvoju grada”.

Plakete Grada Kruševca trebali bi da dobiju košarkaš Dragan Milosavljević, novinar Dragoslav Gogić, Služba Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kruševac i dr Rada Joksimović Zmejkoski.

Za pohvale grada Kruševca predloženi su Književni klub Bagdala, JKP Vodovod, Istorijski arhiv, FK Trajal, KUD “Kaonički izvori”, Dragan Anđelković, vlasnik preduzeća “Viva 92”, Dragan Blažić, predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja, prof.dr Zoran Avramović, učenik Lazar Marković, pesnik LJubodrag Obradović, profesorka fizike Biljana Daničić, dobrovoljni davalac krvi Bojan Jeftić, potpukovnik Svetislav Pavlović, Zvonko Rajković, predsednik Humanog društva ugursuza, namćora i baksuza, i Miodrag Pantić iz Globara.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content