МЕЧ ОДЛУКЕ ЗА НАПРЕДАК: Само победа даје наду за пласману плеј-оф!

0

Након паузе због репрезентативних утакмица у петак се наставља такмичење у Суперлиги Србији.

Фудбалери Напретка играју изузетно важну утакмицу против Колубаре у Лазаревцу. Уколико победе задржаће какве-такве изгледе за пласман у горњи део табеле. У случају пораза или нерешеног исхода мораће да се помире са борбом за опстанак.

Искористили смо претходни период да оне који су одиграли до сада велики број утакмица освежимо, а остали, који су мање играли добили су прилику да се покажу у Нишу и уђу у такмичарски ритам. Наравно, припремали смо се и за предстојеће гостовање у Лазаревцу. Колубара у другом делу сезоне бележи добре резултате, прима мали број голова, игра врло дисциплиновано и чврсто и у сваком тренутку утакмице зна шта хоће. Исто тако и ми знамо шта хоћемо и када треба то да урадимо. Неопходно је да будемо концентрисани и максимално фокусирани на све оно што ће се дешавати на терену. Покушаћемо да одиграмо најквалитетнију утакмицу до сада и вратимо се са позитивним резултатом, јер предстоје још три кола до краја до завршетка регуларног дела првенства и у овом тренутку је сваки бод и победа златна”,  казао је на конференцији за медије шеф стручног штаба Напретка Драган Перишић.

Млади репрезентативци Србије Станковић, Кнежевић и Пријовић прикључиће се екипи у Лазаревцу, по повратку из Шпаније. Ђековић је одсутан због болести.

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

eighteen + 6 =

Skip to content