ODRŽAN KRUŠEVAČKI ROK MARATON: Rokenrol se vratio u grad!

0

Nekoliko stotina Kruševljana uživalo je u nedelju uveče u odličnoj svirci na Kruševačkom rok maratonu.

Priliku da se predstave publici, u kojoj su bili predstavnici svih generacija, imali su “XI Eleven”, “Broken Flower”, “Treća smena”, “Radiofoniks”, “Fucktor Reunion” i “Ludwig Ludwig”.

Nastup grupe “Radiofoniks” odlično je prihvaćen od publike FOTO: CINK

Rokenrol samit započeli su “XI Eleven” i dobro zagrejali publiku nakon čega je usledio nastup dinamične i sveže rege-dub grupe “Broken Flower”.

“Treća smena” se predstavila sa dobro poznatim numerama sa svojih prethodnih izdanja a “Radiofoniks” je demonstrirao izvanredno muzičko umeće svojih članova ali i ogromnu količinu pozitivne energije.

“Fucktor Reunion”, bend sastavljen od prekaljenih muzičara, izveo je neke od svojih najboljih pesama i podstakao publiku na akciju dok je kraj večeri i Kruševačkog rok maratona bio rezervisan za još dvojicu iskusnih muzičara koji čine “Ludwig Ludwig” i čiji performans teško koga može da ostavi ravnodušnim.

Kruševački rok maraton bio je fina demonstracija zrelosti i kvaliteta lokalne rok scene ali i sjajna prilika za druženje ljubitelja rokenrola koji nemaju često ovakve prilike u našem gradu.

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content